Life can be TasteFULL

Chefs’ tips

chef-in-love

1. Το αλάτι ενισχύει το λεμόνι. Δεν κάνεις καλό αυγολέμονο χωρίς αλάτι

2. Η ζάχαρη συμπληρώνει το chili. Δοκίμασε να φτιάξεις πλάκα σοκολάτας με βανίλια, chili και τριμμένα αμύγδαλα

2. Βάζουμε σκληρό αλεύρι όταν ζυμώνουμε και μαλακό σε όλες τις άλλες παρασκευές. Προσθέτεις  baking, σόδα ή μαγιά, όπως λέει η συνταγή. Τι χρησιμότητα έχει το «για όλες τις χρήσεις»;

3. Ο αριθμός στον πάτο του πλαστικού μπουκαλιού του γάλακτος δείχνει τις φορές που έχει αποστειρωθεί – αφού έχει αποσυρθεί σαν ληγμένο από το σουπερ μαρκετ- και ξαναδιατεθεί στην αγορά.

4. Χρησιμοποιούμε βούτυρο, όπου χρειαζόμαστε βούτυρο και όχι βιομηχανοποιημένα υποκατάστατα.

5. Ζυμώνουμε τόσες πολλές φορές τα τσουρέκια για να σπάνε οι μεγάλες φουσκάλες που δημιουργεί η μαγιά και να διαμοιράζονται σε πολλές μικρότερες που θα δώσουν ομοιόμορφο φούσκωμα στο τσουρέκι και ομοιόμορφη υφή.

3 Σχόλια »

  1. Ένα μεγάλο μπράβο για το site σας και την προσπάθεια που κάνετε.
    Θα ήθελα έαν μπορούσατε να αλλάξετε το site που έχετε στο ονομά μου γιατί δεν είναι το δικό μου και δεν είναι σωστό και για το site που εμφανίζετε.
    Τα δικά μου είναι http://www.sidayes.gr και http://www.alexandrospapandreou.gr
    Εάν χρειαστείτε οτιδήποτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου
    Χαιρετισμούς

    Αλέξανδρος Παπανδρέου

    Σχόλιο από ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ — 26 Απρίλιος, 2009 @ 1:18 πμ | Απάντηση

  2. Molis anakalipsa apo to periodiko GINEKA to site. En8usiastika, sinharitiria. Mou aresi i amesotita kai ta tips. Xekinao me to mousaka…gia na doume an 8a to petiho kalo!

    Σχόλιο από alphabeta — 29 Ιουνίου, 2009 @ 8:46 μμ | Απάντηση

    • Καλωσόρισες στο tasteFULL! Καλά μαγειρέματα 🙂

      Σχόλιο από Vicky — 1 Ιουλίου, 2009 @ 12:11 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: