Life can be TasteFULL

24 Απρίλιος, 2008

Nonno Antonio

Εν μέσω μεγάλης εβδομάδας πήγαμε να δοκιμάσουμε το Nonno Antonio του Χαλανδρίου. Τα μαγαζί φαινόταν συμπαθές και είχαμε ακούσει καλά λόγια για το αδελφάκι του στην Γλυφάδα. Μεγάλη Τρίτη λοιπόν και το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο. Εμείς όμως ήμασταν εκεί για να δοκιμάσουμε για σας

Ο σερβιτόρος μας ήταν ευγενέστατος, απλός και συμπαθής. Μας ξενάγησε στις γευστικές επιλογές του μαγαζιού χωρίς πολλά «δήθεν», φρου-φρου και αρώματα.

Το σετ του κουβερ ήταν συμπαθές με κριτσίνια, ψωμάκια και σκορδάτα dip.

Η πρώτη μας επιλογή ήταν μια σαλάτα με μοτσαρέλα, τοματίνια και μαρούλι. Κάτι σαν Καπρέζε με μαρούλι δηλαδή. Αν και απλά τα συστατικά, η ποιότητα της σαλάτας ήταν πολύ καλή (και το μέγεθός της επίσης).

Στην συνέχεια πήγαμε στις αστακομακαρονάδες. Η μια μας επιλογή ήταν αστακομακαρονάδα με τυρί mascarpone.

Η δεύτερη αστακομακαρονάδα ήταν με τοματίνια και όστρακα.

Οι αστακομακαρονάδες μας απογοήτευσαν λίγο. ‘Ισως έφταιγε ότι ο αστακός ήταν αμερικανάκι -όπως χαρακτηριστικά μας είπαν- και λίγο σκληρός. Περιμέναμε κάτι καλύτερο όμως από την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Τα παραπάνω συνόδευσε πολύ επιτυχημένα μια λευκή Τζούλια του Κώστα Λαζαρίδη (και η δίδυμη αδελφή της).

Τα γλυκά κερασμένα από το κατάστημα. (ευχαριστούμε)

Μια μέτρια τυραμισού

και μια εξαιρετική μους με καραμελωμένες φράουλες.

Δώσαμε 233 ευρώ για 4 άτομα. Γενικά σχόλια; Κάποιες μας επιλογές ήταν καλές, κάποιες άλλες μέτριες. Το σύνολο δεν ανταποκρινόταν στις τιμές του Nonno δυστυχώς. Δεν μετανοιώσαμε για την βραδυά αλλά δύσκολα θα το ξαναδιαλέγαμε.

Advertisements

1 σχόλιο

  1. kapies kales epiloges tha aresous…..

    Σχόλιο από capo gelato — 11 Φεβρουαρίου, 2009 @ 4:01 μμ


RSS feed for comments on this post.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: