Life can be TasteFULL

11 Φεβρουαρίου, 2009

Σοκολατένιες καρδιές

Σοκολατ�νιες καρδι�ς

σοκολατένιες καρδιές

Πανεύκολο, εντυπωσιακό,  … δικό σας για όσους αγαπάτε

Ετοιμάστε τη φόρμα σας : πάρτε ένα κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς, ακουμπήστε το σε αλουμινόχαρτο το οποίο θα τυλίξετε γύρω γύρω ώστε το κουπ πατ να αποκτήσει πάτο, λαδώστε το εσωτερικά. Βάλτε το σε πιάτο.  Φορμάκια θα βρείτε στο Cook-Shop (καρδούλες 4,6,8εκ).

Ετοιμάστε τις σοκολάτες: λυώστε σε μπεν μαρί, σε ξεχωριστά μπωλ, λευκή & μαύρη σοκολάτα.

Ετοιμάστε την καρδιά: ρίξτε κουταλιές άσπρης σοκολάτας εδώ κι εκεί μέσα στο κουπ πατ. Ρίξτε κουταλιές μαύρης σοκολάτας στα κενά. Με την μύτη ενός μαχαιριού ανακατέψτε τις σοκολάτες δημιουργώντας «νερά» και «κυματισμούς». Βάλτε στο ψυγείο για 1 ώρα

Ξεφορμάρετε : βγάλτε το αλουμινόχαρτο, περάστε με ένα μαχαίρι το περίγραμμα εσωτερικά και βγήκε

Ένα σοκολατένιο μάρμαρο με νερά λευκής σοκολάτας. Η βασική τεχνική είναι αυτή. Οι παραλλαγές πολλές, όσο φτάνει η φαντασία μας.

Βίντεο εκτέλεσης (αγγλικά)

1 σχόλιο

  1. Όντως εύκολο. Πολύ καλή η ισορροπία λευκής-μαύρης σοκολάτας. Straight to the heart…

    Σχόλιο από aspros — 16 Φεβρουαρίου, 2009 @ 7:54 πμ


RSS feed for comments on this post.

Φτιάξε δωρεάν site ή blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: