Life can be TasteFULL

16 Μαρτίου, 2009

Ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό

Filed under: Συνταγές — Vicky Koumantou @ 12:30 μμ
Tags: , , ,
Salami crisps

Salami crisps

Η δεύτερη μπουκιά, ψητές φέτες σαλάμι με sour cream και βασιλικό. Δεν είναι εντυπωσιακές;
Τις προτείνει η Giada de Laurentiis. Με μάγεψε η απλότητα και η γεύση τους. Οι φέτες ψήνονται στο φούρνο για λίγο και χάνουν τα περισσότερα λιπαρά τους. Μένουν να κρυώσουν σε απορροφητικό χαρτί. Στολίζονται με λίγη sour cream και πασπαλίζονται με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Την αισθάνεστε τη γεύση; γεμάτη και πικάντικη η γεύση του σαλαμιού, δροσερή & υπόξινη η κρέμα, τρυφερός και αρωματικός ο βασιλικός.

Μια γουλιά ακόμα κρασί; στην υγειά μας!

Ψήνετε λεπτές φέτες σαλαμιού σε ταψί με τριπλό απορροφητικό χαρτί κουζίνας για 10 λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου. Αφήνετε να κρυώσουν ακουμπισμένες σε καινούργιο απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Μπορείτε να τις φυλάξετε αεροστεγώς στο ψυγείο και να ετοιμάσετε το ορεκτικό σας την στιγμή που σας βολεύει.
Αν δεν έχετε sour cream, χρησιμοποιείστε στραγγιστό γιαούρτι με λίγη κρέμα γάλακτος & λίγο χυμό λεμονιού.

1 σχόλιο

  1. Είναι εξαιρετικά αυτά τα » μωρά » .. Μόλις τα έφτιαξα και μύρισε υπέροχα όλο το σπίτι .. Αυτή είναι η μαγεία !! Να έχεις μια γλάστρα βασιλικό πάντα και κόβεις φρέσκα φυλλαράκια και να στολίζεις κάτι τόσο απλό αλλά πεντανόστιμο …

    Σχόλιο από Alice Corovessi — 16 Μαρτίου, 2009 @ 12:51 μμ


RSS feed for comments on this post.

Φτιάξε δωρεάν site ή blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: