Life can be TasteFULL

7 Μαΐου, 2009

1ο Σεμινάριο Μαγειρικής, Δευτέρα 25 Μαϊου 2009, 6:00-9:30μμ, Αθήνα

To TasteFULL μαγειρεύει με τον Chef in love, στο σεμιναριακό του κέντρο – Εστίας 10, Αμπελόκηποι, Αθήνα (χάρτης εδώ)

1ο σεμινάριο μαγειρικής - TasteFULL

1ο σεμινάριο μαγειρικής - TasteFULL

Δημιουργώντας με φράουλες και λεμόνια

Μαρμελάδες, Λικέρ, Γρανίτες, Σιρόπια

  • Μαρμελάδα φράουλα – Μαρμελάδα λεμόνι
  • Λικέρ φράουλα – Λιμοντσέλλο
  • Γρανίτα φράουλα – Γρανίτα λεμόνι
  • Σιρόπι λεμονάδας

Ελάτε να μάθετε τις τεχνικές!
Η μαρμελάδα φράουλα είναι παράδειγμα για κάθε μαρμελάδα με μαλακό φρούτο.
Η μαρμελάδα λεμόνι δίνει την τεχνική για μαρμελάδα από όλα τα εσπεριδοειδή.

Το λικέρ φράουλα και το λιμοντσέλο θα σας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, κλείνοντας τα γεύματα αλλά και δίνοντας σπιρτάδα στα παγωτά και τις γρανίτες.

Οι γρανίτες φράουλα και λεμόνι θα περιμένουν στον καταψύκτη τους καλεσμένους σας. Η τεχνική τους εφαρμόζεται σε όλα τα καλοκαιρινά φρούτα. Ετοιμαστείτε για γρανίτα πεπόνι ή καρπούζι ή ροδάκινο…

Το σιρόπι λεμονάδας θα σας προσφέρει το πιο δροσερό αναψυκτικό του καλοκαιριού. Αραιωμένο με παγωμένο νερό ή θρυμματισμένο πάγο, είναι το απόλυτο long drink του καλοκαιριού.

Ελάτε να τα δημιουργήσουμε μαζί!

Το σεμινάριο αρχίζει στις 6 μμ και διαρκεί 3 με 3,5 ώρες.
Το κόστος συμμετοχής είναι 45€.
Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 20.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο Κέντρο Γαστρονομίας Chef in love τηλεφωνικά στα : 2103837140 – 2107773739 ή μέσω email : aavicky at gmail dot com

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: